Investeren

Hier vind je een verzameling van alle artikelen, blogs en tips die wij verzameld en geschreven hebben met betrekking tot investeren.

Een woning in Oostenrijk huren?

Een woning in Oostenrijk huren?

Voor sport- en natuurliefhebbers is Oostenrijk een waar paradijs waar je je snel helemaal thuis voelt. Als je zelf al vaker in Oostenrijk bent geweest herken je dit ongetwijfeld. Overweeg je daarom een appartement in Oostenrijk te huren? Wij helpen je graag op weg.

Lees meer
Een woning in Oostenrijk kopen

Een woning in Oostenrijk kopen

Voor sport- en natuurliefhebbers is Oostenrijk een waar paradijs waar je je snel helemaal thuis voelt. Als je zelf al vaker in Oostenrijk bent geweest herken je dit ongetwijfeld. Overweeg je daarom een appartement in Oostenrijk te kopen? Wij helpen je graag op weg.

Lees meer
Smaakvolle inrichting van koopwoningen in Oostenrijk

Smaakvolle inrichting van koopwoningen in Oostenrijk

Genieten doe je natuurlijk sowieso wanneer je in Oostenrijk je eigen vakantieappartement hebt waar je elk jaar weer naartoe kunt om te ontspannen of juist lekker sportieve activiteiten te ondernemen buitenshuis. Maar het comfort, luxe en uitstraling van het interieur speelt ook een grote rol. Het is immers een investering met oog op rendement. Hiervan zijn wij ons bij Second Home Invest zeker van bewust. Daarom kiezen wij enkel voor projecten die hier ook waarde aan hechten. 

Lees meer
Persoonlijke begeleiding bij aankoop vakantieappartement

Persoonlijke begeleiding bij aankoop vakantieappartement

Er komt veel kijken bij de aankoop van een appartement in het buitenland. Het is dan ook verstandig om hierbij hulp in te schakelen van een externe partij die hier ervaring in heeft en je door het gehele traject kan begeleiden, ondersteunen en advies kan geven. Wij, Paulien en Gerard Haagsma, begeleiden al meer dan 10 jaar onze klanten naar hun droomhuis en helpen ook jou graag verder.

Lees meer
Advies op locatie in Oostenrijk

Advies op locatie in Oostenrijk

Een bezoek aan een project of projecten die je interesse hebben, hoort er uiteraard bij wanneer je interesse hebt in het kopen van een vakantieappartement in Oostenrijk. Zo krijg je bijvoorbeeld een duidelijk beeld van wat je mag verwachten a.d.h.v. bezichtigingen van referentie projecten. Maar ervaar je ook de sfeer, cultuur en de locatie. Dit geeft inzicht en vertrouwen in je investering. Wij beschouwen advies op locatie in Oostenrijk als één van de meest waardevolle stappen binnen het aankooptraject. 

Lees meer
Waarom investeren via Second Home Invest?

Waarom investeren via Second Home Invest?

In Oostenrijk je eigen appartement kopen is natuurlijk voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Juist daarom is het zo belangrijk dat je weet waar je aan toe bent en waar je allemaal mee te maken krijgt. Een duidelijk stappenplan geeft je een helder inzicht (en plan) in de te nemen stappen. Second Home Invest helpt je hierbij graag verder. 

Lees meer
Investeren in Oostenrijk

Investeren in Oostenrijk

Ondanks de coronacrisis blijft de vraag naar vastgoed investeringen in Oostenrijk groter dan het aanbod. Wil je een appartement of aparthotel kopen op een toplocatie aan de piste of in een pittoresk dorp? Dan kom je als je zelf op zoek gaat vaak bedrogen uit.

Lees meer