Waarom investeren via Second Home Invest?

door | Geplaatst: 11 jun 2020 | Bijgewerkt op: 29 sep 2021 | Investeren

Waarom investeren via Second Home Invest

“In Oostenrijk je eigen vakantieappartement kopen is natuurlijk voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Juist daarom is het zo belangrijk dat je weet waar je aan toe bent en waar je allemaal mee te maken krijgt. Een duidelijk stappenplan geeft je een helder inzicht (en plan) in de te nemen stappen. Second Home Invest helpt je hierbij graag verder.

Wij zijn al meer dan 10 jaar de betrouwbare en persoonlijke partner voor onze klanten bij het aankoopproces van exclusieve en luxe vakantieappartementen en apart hotels in Oostenrijk. Wij weten exact waar wij op moeten letten bij het selecteren van projecten en nemen dan ook alleen de projecten in ons portfolio op waarbij alles klopt: van bouwkwaliteit en rendementsberekeningen tot documentatie en het verhuurconcept.

Wij selecteren alleen hoogwaardige en betrouwbare projecten in Oostenrijk. Daarnaast is een groot deel van ons werk het ondersteunen, adviseren en begeleiden van jou als koper. Wij nemen je bij iedere stap in het aankooptraject bij de hand. Dit betekent dat we jou adviseren tijdens de eerste oriënterende gesprekken en begeleiden en ondersteunen bij de selectie van het project tot de bezichtigingsreis. Denk ook aan ondersteuning en begeleiding bij fiscale en financiële aspecten en de notariële afwikkeling en de oplevering, zodat je niet alleen straks zorgeloos geniet, maar ook terugkijkt op een plezierig aankooptraject. Wij kunnen je in contact brengen met ons netwerk van juridische en financiële experts ter plaatse.

Wij verkopen in opdracht van de projectontwikkelaar tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.”

– Gerard en Paulien Haagsma

Aanbod appartementen in Oostenrijk

Weet je ondertussen waarom je wilt investeren via Second Home Invest en ben je benieuwd naar ons aanbod? Bekijk ons huidige aanbod vakantieappartementen in Oostenrijk en zet de eerste stap om jouw droom werkelijkheid te maken! Wij helpen je graag verder.