Advies op locatie in Oostenrijk

door | Geplaatst: 11 jun 2020 | Bijgewerkt op: 29 sep 2021 | Investeren

Een bezoek aan een project of projecten die je interesse hebben, hoort er uiteraard bij wanneer je graag een vakantieappartement in Oostenrijk wilt kopen. Zo krijg je bijvoorbeeld een duidelijk beeld van wat je mag verwachten a.d.h.v. bezichtigingen van referentie projecten. Tevens ervaar je ook de sfeer, cultuur en de omgeving. Dit geeft inzicht en vertrouwen in je investering. Wij beschouwen advies op locatie in Oostenrijk als één van de meest waardevolle stappen binnen het aankooptraject. 

Het bezichtigingsbezoek

De eerste kennismaking doen we bij voorkeur via een persoonlijk gesprek bij je thuis. Hier kunnen we het project, de appartementen, jouw vragen en de optiemogelijkheden uitvoerig bespreken. Na de persoonlijke afspraak is het mogelijk om een bezichtigingsbezoek ter plaatste te brengen zodat je een beter beeld krijgt van de locatie en de omgeving. Als het project al in aanbouw is dan kan er een bezoek op de bouwplaats geregeld worden. In alle gevallen is het mogelijk om referentie projecten in de omgeving te bezoeken om zo alvast een duidelijk beeld te krijgen van het kwaliteitsniveau en de hoogwaardige afwerking die wordt gehanteerd in alle projecten. Uiteraard krijg je ook voldoende tijd om de omgeving zelf te ontdekken en ervaren.

Advies op locatie in Oostenrijk

Ook op locatie kunnen wij uiteraard vragen beantwoorden en je van advies te voorzien. Tevens Zo kunnen wij, indien je dit graag wilt, een afspraak inplannen voor jou bij een bank, fiscalist of jurist ter plaatse. Wij helpen je hier graag bij en kunnen je in contact brengen met de juiste professionals. Zij kunnen jou informeren over de meest recente wetten en regels.

Uiteraard begrijpen wij dat zo’n bezichtigingsbezoek heel wat indrukken en vragen oplevert. Daarom plannen we na dit bezoek graag nog een evaluatiegesprek bij je thuis waarin we vragen beantwoorden naar aanleiding van het bezichtigingsbezoek en eventuele vervolgstappen kunnen bespreken. Daarbij kun je ook denken aan het opstellen van een voorlopige koopovereenkomst. Wij zijn natuurlijk benieuwd naar je ervaringen en eventuele vragen die je hebt na zo’n (toch vaak indrukwekkend) bezoek.

Voordat je definitief besluit om over te gaan tot aankoop van een appartement adviseren wij altijd om in gesprek te gaan met je eigen adviseur in Nederland.

Een vakantieappartement in Oostenrijk kopen?

Benieuwd naar ons aanbod en wil je graag de eerste stap zetten om jouw droom te verwezenlijken? Bekijk dan hier alle huidige projecten in Oostenrijk. Heb je tijdens het bekijken van deze projecten vragen? Stel ze gerust. Wij helpen je graag verder.