Smaakvolle inrichting van koopwoningen in Oostenrijk

door | Geplaatst: 11 jun 2020 | Bijgewerkt op: 25 nov 2021 | Investeren

Genieten doe je natuurlijk sowieso wanneer je in Oostenrijk je eigen koopwoning hebt waar je elk jaar weer naartoe kunt om te ontspannen of juist sportieve activiteiten te ondernemen. Maar het comfort, luxe en uitstraling van het interieur speelt ook een grote rol. Het is immers een investering met oog op rendement. Hiervan zijn wij ons bij Second Home Invest bewust. Daarom kiezen wij enkel voor ontwikkelaars die hier ook waarde aan hechten. 

Smaakvolle inrichting

smaakvolle inrichting

Een smaakvolle inrichting van koopwoningen in Oostenrijk staat bij ons hoog in het vaandel. Kies je voor een project via Second Home Invest dan kun je er zeker van zijn dat deze een smaakvolle inrichting hebben die passen bij de Oostenrijkse sfeer en cultuur, maar die ook van hoge kwaliteit zijn en een luxe uitstraling hebben. Zo worden er hoogwaardige materialen uit de regio gebruikt voor zowel binnen- en buitenshuis. Ook mag je in de appartementen zelf veel luxe verwachten. Denk aan volledig ingerichte keukens met inbouwapparatuur van Bosch en een Nespresso-apparaat en ook de badkamers zijn voorzien van alle luxe met o.a. design sanitair! Daarnaast mag je vloerverwarming verwachten onder de prachtige, hoogwaardige tegelvloeren.

Ook de meubels zijn van een zeer degelijke kwaliteit zonder concessie te doen aan stijl, luxe en comfort. Het interieur voelt warm en intiem aan en geeft je het gevoel van thuiskomen. Om ervoor te zorgen dat meubels ook lang meegaan worden deze beoordeeld op duurzaamheid en houdbaarheid. Zo ben je er van verzekerd dat ook tijdens de verhuur van jouw koopwoning in Oostenrijk, alles in goede conditie blijft.

Bij alle projecten worden de meubels, borden, glazen en bestek per project speciaal uitgezocht en samengesteld. Dit geldt niet alleen voor de appartementen maar tevens voor alle items in de gezamenlijke ruimtes zoals restaurant, sauna, fitness en meer. Tevens zie je in de penthouses van verschillende projecten de prachtige hoogte en de mooie houten constructies van de bouw terug. In de interieurs herken je een typisch Oostenrijkse sfeer, maar dan wel passend bij de tijd van nu.

Onderhoud en beheer

Smaakvolle inrichting koopwoningen Oostenrijk

De eigenaren van een AvenidA appartement worden op gebied van verhuur volledig ontzorgt. Zo nemen externe, zeer betrouwbare en ervaren partijen zoals Alpin Rentals deze zaken voor jou uit handen. Hun doel is om eigenaren maximaal te ontzorgen. Je appartement wordt verhuurd in een verhuurpool. Het maakt dus niet uit of je eigen appartement minder of vaker is verhuurd. Eigen gebruik is onder voorwaarden mogelijk. Vanzelfsprekend heeft dit wel invloed op het rendement.

Het belangrijkste onderdeel hiervan is wellicht het onderhoud. Naast de verhuur is het ook belangrijk dat je appartement in Oostenrijk professioneel beheerd en onderhouden wordt. Van schoonmaak tot een kapotte lamp en meer: Alpin Rentals verzorgt het van A tot Z. Zo blijft alles in keurige staat voor zowel gasten als wanneer je zelf je eigen koopwoning in Oostenrijk bezoekt.

Aanbod appartementen in Oostenrijk

Ervaar zelf de smaakvolle inrichting van koopwoningen in Oostenrijk. Bekijk ons huidige aanbod appartementen in Oostenrijk en zet de eerste stap om jouw droom werkelijkheid te maken! Heb je vragen? Wij helpen je graag verder.