Persoonlijke begeleiding bij aankoop vakantieappartement

door | Geplaatst: 11 jun 2020 | Bijgewerkt op: 29 sep 2021 | Investeren

Er komt veel kijken bij de aankoop van een vakantieappartement in het buitenland. Het is dan ook verstandig om hierbij hulp in te schakelen van een externe partij die hier ervaring in heeft en je door het gehele traject kan begeleiden, ondersteunen en advies kan geven. Wij, Paulien en Gerard Haagsma, begeleiden al meer dan 10 jaar onze klanten naar hun droomhuis en helpen ook jou graag verder.

Persoonlijk

Paulien Haagsma: “Elke klant die bij ons komt heeft zo zijn eigen wensen en eisen die naar voren komen tijdens de persoonlijke begeleiding bij aankoop van een vakantieappartement. Nadat onze klanten eerst uitgebreide informatie hebben gehad over één of meerdere projecten, is de volgende stap dat wij in eerste instantie bij mensen thuis langs gaan voor een oriëntatiegesprek. In dit gesprek tasten wij deze wensen en eisen af. Dit geeft voor beide kanten vertrouwen en helderheid. Je hoort vaak hele levensverhalen voorbij komen. Waarom ze op het punt zijn aangekomen dat ze willen investeren bijvoorbeeld. Zoals de verkoop van een succesvol bedrijf of een erfenis die men op gedenkwaardige manier wilt besteden. Maar ook hoe mensen het voor zich zien hoe ze gaan genieten van hun appartement in het buitenland. Samen met familie en vrienden skiën en de gezelligheid en gastvriendelijkheid van Oostenrijk volop ervaren. Dit soort gesprekken zijn voor ons enorm inspirerend en motiverend, maar ook erg behulpzaam in het vormen van een aansluitend advies voor de klant.”

Een voorrecht om mensen te begeleiden

Paulien Haagsma: “Bij Second Home Invest is ons belangrijkste doel om mensen te ontzorgen. Wij begeleiden en adviseren ze bij keuzes die gemaakt moeten worden bij de koop van een appartement in Oostenrijk. Wij selecteren projecten zelf aan de hand van zeer strenge criteria zoals luxe, gebruik van hoogwaardige materialen, toekomstbestendigheid (ivm verhuur), locatie en meer. Zo zijn onze klanten bij elk project verzekerd dat ze kiezen voor kwaliteit en luxe. Daarnaast nemen wij onze klanten mee naar referentie projecten in Oostenrijk zodat een duidelijk beeld gevormd kan worden van de verwachting. Eén van de mooiste momenten van het begeleidingstraject vinden wij het officiële openingsfeest van het project. Hierbij krijgen wij van de klanten vaak een persoonlijke rondleiding waarbij men vol trots vertelt dat het nóg mooier is geworden dan men had verwacht. Daar doe je het voor.”

Ontzorgen

Het belangrijkste doel voor ons is mensen ontzorgen. Dit doen we door persoonlijke begeleiding bij aankoop van een vakantieappartement te bieden, zodat zij voornamelijk kunnen genieten van het hele proces en het vooruitzicht van hun eigen appartement in het buitenland. Mocht je benieuwd zijn naar onze projecten, dan vind je deze hier. Neem gerust contact met ons op als je met vragen zit. Wij helpen je graag verder.