Over Second Home Invest

Second Home Invest

Al meer dan 10 jaar zijn wij dé persoonlijke en betrouwbare partner voor onze klanten bij het kopen van exclusieve vakantieappartementen in Oostenrijk. Wij weten exact wat belangrijk is en waar wij op moeten letten bij het selecteren van projecten. Daarnaast nemen wij alleen projecten in ons portfolio op waarbij het totaal plaatje klopt. Denk hierbij o.a. aan de locatie tot de bouwkwaliteit en van de rendementsberekeningen tot de documentatie en het verhuurconcept.

Wij selecteren niet alleen projecten van hoogwaardige, betrouwbare nieuwbouwprojecten in Oostenrijk,  wij begeleiden, adviseren en ondersteunen je als koper ook. Stap voor stap doorlopen wij het aankoopproces met je door. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de eerste oriënterende gesprekken en de selectie van het project tot de bezichtiging. Maar ook bij de fiscale en financiële aspecten, de notariële afwikkeling en de oplevering ondersteunen wij je.

Op deze manier kun je straks niet alleen zorgeloos genieten van je nieuwe woning, maar kijk je ook terug op een plezier aankooptraject.

Wij bemiddelen in opdracht van de projectontwikkelaar tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding. Meer weten over Second Home Invest? Neem gerust contact met ons op.

Gerard en Paulien Haagsma

Duurzaam Partner Stichting HomePlan

Wij zijn Duurzaam Partner van Stichting HomePlan. Deze kleinschalige stichting zet zich in voor de bouw van een huis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika. Samen met lokale partner organisaties bouwt Stichting HomePlan aan de toekomst. Bij Second Home Invest vinden wij het geweldig om onze klanten te helpen aan een fantastisch vakantieappartement. Daarnaast ligt ons hart ook bij de allerarmsten in de wereld en geeft het ons veel voldoening om deze mensen aan een eerste huis te helpen. – Gerard en Paulien Haagsma

Samenwerkingspartners

Alpin Rentals
Alpin FAmily

Contact