Investeren in vakantiewoning Oostenrijk

Persoonlijke begeleiding, 1 aanspreekpunt, jarenlange ervaring

Waarom investeren via ons?

Een investering met rendement ook in herinneringen en toekomst

Lees meer

Persoonlijke begeleiding

Paulien Haagsma

Volledige ontzorging

Lees meer

Genieten van luxe in vakantiewoningen Nikolaus by AvenidA

Genieten van luxe in vakantiewoningen Nikolaus by AvenidA

Van een luxe en hoogwaardige inrichtingen tot je eigen privé sauna: de vakantiewoningen van het Nikolaus by AvenidA project zijn voorzien van alle luxe. Zo ben je altijd verzekerd van een ontspannen vakantie. Maar deze woningen hebben nog veel meer te bieden. Wij zetten alle punten voor je op een rij!

Lees meer
Vastgoed in Zell am See – Kaprun: meer dan rendement alleen

Vastgoed in Zell am See – Kaprun: meer dan rendement alleen

Naast een zeer interessant rendement van ongeveer 4% op uw koopwoning in Oostenrijk in het derde jaar, biedt een tweede woning in Zell am See ook veel andere voordelen. Het is een avontuur, een uitdaging en een fantastische manier om herinneringen te maken voor het leven. Samen met familie en vrienden genieten van een luxe huis in Oostenrijk met een prachtige locatie en bijzonder gastvriendelijke cultuur. 

Lees meer

Project  –   Zell am See

Rendement door verhuren

De bouw van het unieke appartementencomplex Glemm by AvenidA in Hinterglemm is gestart. Vanuit uw appartement heeft u toegang tot één van Oostenrijks grootste skigebieden

  • luxe 4-sterren Superior appartementen
  • verhuur & beheer volledig verzorgd
  • op loopafstand van skilift
Klanten aan het woord: “Wij genieten al drie jaar!”

Klanten aan het woord: “Wij genieten al drie jaar!”

Arianne en Adrie gaan al jaren in de winter en zomer in hun caravan naar Oostenrijk. Door deze jaarlijkse bezoeken groeide hun droom om een tweede huis in Oostenrijk te bezitten. In 2015 vonden zij op Funda een kleinschalig nieuwbouwappartement in Kaprun (vlakbij Zell am See) met een typische Oostenrijkse uitstraling. Deze woning was precies wat zij in gedachten hadden en waar zij van droomden. Nu wisten Adrie en Arianne het zeker. Er moest een tweede huis in Oostenrijk komen. Ze namen contact op met Second Home Invest en zo werd de zoektocht naar hun droomhuis in het buitenland gestart.

Lees meer
Klanten aan het woord: “onbezorgd genieten”

Klanten aan het woord: “onbezorgd genieten”

Bas en Melissa van der Heijden klopten twee jaar geleden bij ons aan omdat ze wilden investeren in een koopwoning in het buitenland. Beide hadden een zware, emotionele periode achter de rug door het kort na elkaar overlijden van beide ouders van Melissa. Hierdoor moesten er tevens een aantal zakelijke beslissingen genomen worden. Zo ook over de erfenis. Bas: “Het kost alleen maar geld om het op de bank te zetten, dus we besloten om het te investeren.”

Lees meer
5 tips bij het kopen van een vakantiehuis in Oostenrijk

5 tips bij het kopen van een vakantiehuis in Oostenrijk

Tijdens je zoektocht naar de juiste investering van je geld denk je ondertussen wellicht aan een investering in vastgoed in Oostenrijk. Hier komt veel bij kijken. Wij delen daarom 5 tips bij het kopen van een vakantiehuis in Oostenrijk.

Lees meer
Activiteiten en bezienswaardigheden in Hinterglemm en omgeving

Activiteiten en bezienswaardigheden in Hinterglemm en omgeving

Denk je na over het kopen van een vakantiewoning in Hinterglemm? Dan doe je er verstandig aan om je te verdiepen in de ligging en omgeving van een vakantiehuis. Staat het op een unieke en gewilde locatie? En wat zijn de activiteiten en bezienswaardigheden in Hinterglemm en omgeving? Wij zetten ze voor je op een rij.

Lees meer
Smaakvolle inrichting van koopwoningen in Oostenrijk

Smaakvolle inrichting van koopwoningen in Oostenrijk

Genieten doe je natuurlijk sowieso wanneer je in Oostenrijk je eigen vakantiehuis hebt waar je elk jaar weer naartoe kunt om te ontspannen of juist lekker sportieve activiteiten te ondernemen buitenshuis. Maar het comfort, luxe en uitstraling van het interieur speelt ook een grote rol. Het is immers een investering met oog op rendement. Hiervan zijn wij ons bij Second Home Invest zeker van bewust. Daarom kiezen wij enkel voor projecten die hier ook waarde aan hechten. 

Lees meer

Investeren in vakantiewoning Oostenrijk

Kies je ervoor om te investeren in vakantiewoningen in Oostenrijk dan speelt met name de locatie van je woning een grote rol. Wij werken exclusief samen met de projectontwikkelaar AvenidA. Zij bouwen fraaie nieuwbouw appartementen in het luxe segment en enkel in de top skigebieden in Salzburgerland. Het voordeel van deze woningen is dat zij niet alleen hun waarde door de ideale ligging behouden, maar ook dankzij hoogwaardige en moderne faciliteiten. Bestaande projecten van deze projectontwikkelaar worden dan ook niet voor niks op o.a. Tripadvisor en Booking.com beoordeeld met minimaal een 8,5. Hieruit blijkt wederom dat deze woningen uitermate geschikt zijn voor verhuur.

Klanten aan het woord

Al 3 jaar lang genieten

Goed geholpen door Second Home Invest

Lees meer

De verhuur hoef je overigens ook niet zelf te regelen. Dit wordt gedaan door de professionele verhuurorganisatie Alpin Rentals. Zij ontzorgen je op gebied van verhuur en onderhoud van het appartement. Compleet van A tot Z, heb je hier dus geen omkijken naar. De verhuur wordt geregeld door middel van een pool-model. Dit houdt in dat de totale verhuuropbrengsten van het complete complex, na aftrek van kosten door middel van een verdeelsleutel, onder de individuele eigenaren wordt verdeeld. De verdeelsleutel is op het geïnvesteerde bedrag gebaseerd. Wil je  hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Driedubbel rendement

Besluit je op te investeren in een vakantiewoning in Oostenrijk via Second Home Invest? Dan mag je zo rond het derde jaar een rendement van 3% a 4% verwachten. Dit is mogelijk dankzij je investering in een appartement op een fantastische locatie in het luxe segment. Daarnaast helpt het uiteraard dat een professionele organisatie de verhuur en onderhoud van je vakantiewoning voor zijn rekening neemt. Zo ben je er altijd van verzekerd dat alles soepel loopt en je appartement in perfecte staat verkeerd. Het is daarom ook aannemelijk dat je een waardevermeerdering op je vastgoed realiseert hierdoor.

Toch is voor veel van onze klanten het allerbelangrijkste rendement, het geluksgevoel dat zij ervaren wanneer zij van hun eigen vakantiewoning in Oostenrijk genieten samen met familie en vrienden. Herinneringen maken voor het leven, dat is natuurlijk het meest waardevolle wat er is.

Investeren in Oostenrijk

Wat belangrijk is om te weten bij het investeren in een vakantiewoning in Oostenrijk is dat je inkomstenbelasting verschuldigd bent over de verhuurinkomsten. Uiteraard regelt de Oostenrijkse Steuerberater (fiscalist) dit voor jou, zodat jij je hier verder zelf geen zorgen over hoeft te maken. Door de opbrengsten te verlagen met de afschrijving op het gebouw, de inventaris en eventuele betaalde hypotheekrente, kan de fiscale winst berekent worden. Over dit resterende bedrag moet dan de inkomstenbelasting betaald worden. Houd hierbij wel rekening met de belastingvrije voet van € 2.000,- per persoon.

Er komt uiteraard veel meer kijken wanneer je wilt investeren in Oostenrijk. Hierover vertellen wij je graag meer in een oriënterend kennismakingsgesprek.

Overtuig jezelf ter plekke

Advies op locatie

Krijg een helder beeld en proef sfeer

Lees meer

De eerste stap

Die eerste stap is in de meeste gevallen de grootste en spannendste.

Ben je benieuwd en bereid om de eerste stap te zetten om te investeren in een vakantiewoning in Oostenrijk? Bekijk ons aanbod en vraag ons naar meer informatie. Dan maken wij graag een vrijblijvende prognoseberekening voor jou.

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn en welk rendement u kunt verwachten bij een specifieke vakantiewoning? Dan maken wij graag een vrijblijvende prognoseberekening voor u. Indien u uw gegevens achter laat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

reCAPTCHA is required.