Klanten aan het woord: “Wij genieten al drie jaar!”

door | Geplaatst: 5 jun 2020 | Bijgewerkt op: 4 okt 2021 | Klantreacties

Arianne en Adrie gaan al jaren in de winter en zomer in hun caravan naar Oostenrijk. Door deze jaarlijkse bezoeken groeide hun droom om een vakantieappartement in Oostenrijk te bezitten. In 2015 vonden zij op Funda een kleinschalig nieuwbouwappartement in Kaprun (vlakbij Zell am See) met een typische Oostenrijkse uitstraling. Deze woning was precies wat zij in gedachten hadden en waar zij van droomden. Nu wisten Adrie en Arianne het zeker. Er moest een tweede huis in Oostenrijk komen. Ze namen contact op met Second Home Invest en zo werd de zoektocht naar hun droomhuis in het buitenland gestart.

Eisen en wensen

“Natuurlijk hadden wij onze eisen en wensen. Het is geen kleine stap en je wilt dat alles tot in de details klopt. Vanuit de AvenidA Panorama Suites had je fantastisch uitzicht op de bergen. Dit sprak ons meteen aan. Hetzelfde geldt voor de locatie Kaprun. Het skiseizoen is hier langer dan in andere skigebieden waar geen gletsjer aanwezig is. Dit maakte het verhuren van het appartement op deze locatie een stuk aantrekkelijker. Daarnaast sprak dit hoger gelegen gebied ons aan met oog op de klimaatveranderingen. Zowel nu als in de toekomst.

Ook de kwaliteit en afwerking van het appartement was voor ons enorm belangrijk. Vertrouwen dat dit helemaal goed zat, kregen wij bij het zien van het werk van projectontwikkelaar AvenidA. In 2016 zou er een chalet bijgebouwd worden. Toen wij dit hoorden hebben Arianne en ik de knoop doorgehakt. Ondertussen zijn wij drie jaar verder en zijn wij al die jaren al trotse eigenaar van een prachtig appartement op begane grond. Inclusief een eigen terras met veel privacy. Daarnaast genieten we ook elke keer weer van onze eigen sauna in het chalet.” Zo vertelt Adrie.

Samen met familie genieten

“Arianne en ik skiën zelf al jaren. Helaas gaat het de afgelopen tijd wat minder met haar knie. Dit hindert het plezier echter niet. Nu wandelen we meer door de bergen. Dit geeft ons ook echt een ultiem vakantiegevoel. Een groot voordeel van een vakantieappartement in Oostenrijk is toch wel de bereikbaarheid. En je hoeft niks mee te nemen want het is je eigen appartement, dus alles wat je nodig hebt is al aanwezig.

We genieten het meest wanneer we samen onder het genot van een wijntje en een heerlijke maaltijd, bezoek mogen ontvangen. Geregeld komt één van onze zoons met zijn vrouw en kinderen langs. Vorig jaar zijn onze kleinkinderen voor het eerst op skiles geweest. Het is fantastisch om dit van dichtbij mee te maken en als familie, met elkaar, hier tijd door te brengen.”

Goed geholpen door Second Home Invest

“Gerard Haagsma van Second Home Invest heeft ons goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes en stappen. Maar ook het in contact brengen met de juiste personen ging soepel via Gerard. Dankzij zijn goede begeleiding hebben wij onze droom van een vakantieappartement in Oostenrijk kunnen realiseren. Daar zijn Arianne en ik hem zeer dankbaar voor. Wij genieten ondertussen alweer ruim drie jaar van dit prachtige appartement, die wij elk jaar zo’n drie tot vier keer bezoeken. Een betere investering kunnen wij ons niet bedenken!”