Vastgoed in Zell am See – Kaprun: meer dan rendement alleen

door | Geplaatst: 5 jun 2020 | Bijgewerkt op: 4 okt 2021 | Kaprun, Zell am See

Naast een zeer interessant rendement van ongeveer 4% op uw koopwoning in Oostenrijk in het derde jaar, biedt een vakantieappartement in Zell am See – Kaprun ook veel andere voordelen. Het is een avontuur, een uitdaging en een fantastische manier om herinneringen te maken voor het leven. Samen met familie en vrienden genieten van een luxe huis in Oostenrijk met een prachtige locatie en bijzonder gastvriendelijke cultuur. 

Rendement

In het derde jaar na aankoop van je woning in Oostenrijk mag je 3 a 4% rendement verwachten. Je investeert immers in een woning in het luxe segment op een toplocatie. Daarnaast zorgt een professionele organisatie voor het onderhoud, wat ervoor zorgt dat jouw huis altijd in perfecte staat verkeerd en zal deze vervolgens ook verhuren. Door al deze punten te combineren vergroot je de kans op waardevermeerdering van jouw vastgoed.

Meer dan rendement alleen

Maar wanneer je besluit om vastgoed in Zell am See – Kaprun te kopen, is dat uiteraard niet alleen voor het rendement. Je ziet in Zell am See – Kaprun iets wat andere locaties voor uw gevoel wellicht missen. Veel klanten die bij ons komen voor advies en ondersteuning tijdens het aankoopproces zijn al vaker in Oostenrijk op vakantie geweest en zijn gecharmeerd van al dat Zell am See en Kaprun te bieden hebben. Tijdens elk seizoen is het immers een plezier om Zell am See te bezoeken. De inwoners zijn gastvriendelijk en de sfeer gezellig. De skigebieden voelen altijd aan als een feest voor zowel familie als met vrienden. En ook in de zomer is er ruim voldoende te doen. Van golfen, varen op een boot en mountainbiken in de bergen tot het ontdekken van heerlijke restaurants en gezellige bars: Zell am See en Kaprun bieden het allemaal.

Vastgoed in Zell am See – Kaprun via Second Home Invest

Second Home Invest begrijpt dat investeren in vastgoed in Oostenrijk een hele stap is. Er komt veel bij kijken. Wij nemen alle tijd voor jou, je vragen en het proces. Wij beginnen altijd met een oriënterend gesprek. Vervolgens kun je ervoor kiezen om alvast een optie te nemen. Tijdens deze periode kunnen wij met jou naar de locatie afreizen en samen bekijken of de woning en de locatie je aanspreken. Tevens kunnen er referentie projecten bezocht worden zodat je een helder beeld krijgt van wat je mag verwachten qua luxe en afwerking van jouw nieuwbouw woning.

Daarnaast werken wij alleen samen met zeer ervaren projectontwikkelaars, waaronder AvenidA, die al vele projecten op hun naam hebben staan en volgens de strenge wetgeving van Oostenrijk werken. De bouw in Oostenrijk is onderhevig aan zeer strenge regels. Zo ben je ervan verzekerd dat je luxe nieuwbouw woning aan alle eisen voldoet.

Zo zie je: vastgoed in Zell am See – Kaprun is meer dan rendement alleen. Nieuwsgierig geworden naar ons huidige aanbod aan vastgoed in Zell am See – Kaprun? Bekijk hier alle luxe koopwoningen in Oostenrijk.