Genieten van luxe in vakantiewoningen Nikolaus by AvenidA

door | Geplaatst: 5 jun 2020 | Bijgewerkt op: 4 okt 2021 | Zell am See

Bekijk beschikbare appartementen binnen het Nikolaus by AvenidA project.

Van een luxe en hoogwaardige inrichtingen tot je eigen privé sauna: genieten van luxe doe je in vakantieappartementen van het Nikolaus by AvenidA project. Zo ben je altijd verzekerd van een ontspannen vakantie. Maar deze woningen hebben nog veel meer te bieden. Wij zetten alle punten voor je op een rij.

Luxe in eigen woning

De inrichting en het meubilair zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierbij is vooral gekeken naar de combinatie van luxe, comfort en sfeer. Zowel binnen- als buitenshuis wordt er gebruik gemaakt van uitstekende materialen. Denk hierbij onder andere aan hoogwaardige tegelvloeren, vloerverwarming, design sanitair en een volledig uitgeruste keuken met inbouwapparatuur. Maar ook meubels, borden, glazen en bestek worden compleet verzorgd en met zorg uitgekozen. Daarnaast mag je ook gratis WiFi verwachten. Ook is elk appartement voorzien van een eigen sauna. Zo ben je van alle gemakken (en luxe) voorzien wanneer je op vakantie gaat naar je eigen appartement in Zell am See.

Luxe en plezier binnen het project en omgeving

Niet alleen je eigen woning is van alle luxe voorzien. Het gehele project is met veel zorg en aandacht ontwikkeld. Zo kun je bij aankomst je auto parkeren op je eigen parkeerplaats, om vervolgens met de lift of trap je eigen woning te bereiken. Wanneer je eerst vanuit je appartement even een moment hebt genoten van het fantastisch panoramische uitzicht op de bergen en Zeller See, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van je eigen sauna, of de inpandige fitness ruimte. Liever buiten actief bezig? Dan heb je toegang tot het topskigebied van Zell am See via de CityXpress skilift of één van de andere skiliften in Zell am See. De eigen shuttle service brengt je naar iedere skilift in deze plaats en je maakt gratis gebruik van verwarmde skilockers in het project. Ook golfers kunnen hun hart ophalen. Bij de Zell am See Golf Club vind je 2 golfbanen met in totaal 36 holes.

Iedere ochtend wordt er in het Frühstückraum een uitgebreid ontbijt geserveerd, ook eigenaren kunnen hier terecht indien je niet in je eigen appartement van je ontbijt wil genieten. Vervolgens kun je Zell am See in lopen te duiken om de gezellige winkeltjes, heerlijke restaurants en bars te ontdekken!

Onbezorgd genieten

Naast al deze faciliteiten is het ook een luxe dat het volledige verhuur en beheer uit handen wordt genomen. De verhuur en het beheer wordt verzorgd door Alpin Rentals. Deze professionele partij zorgt ervoor dat je appartement wordt onderhouden en verhuurd. Dit zorgt voor een interessant rendement van 3.5% a 4.5% vanaf het 3e jaar. Dit betreft een indicatie en dit rendement wordt niet gegarandeerd.

Kortom, genieten van luxe in vakantieappartementen Nikolaus by AvenidA doe je via Second Home Invest. Meer weten of vragen? Neem gerust contact met ons op.